Cogombres al Capitol

dimecres, 8/02/2012 | General

cock.jpg

Si l’any passat va haver-hi una obra a la cartellera barcelonina que destaqués per la seva temàtica gai va ser Gang Bang de Josep Maria Miró al TNC. De tant en tant, apareix algun espectacle amb un elevat contingut homosexual. Aquest és el cas del muntatge que s’estrena dimecres al Club Capitol. Tot apunta que serà la comèdia més gai de la temporada. Es titula Cock, és a dir, polla en anglès, i als cartells que es poden veure al metro i als fanals l’anuncien amb un gran cogombre.

L’obra és una comèdia escrita per un jove dramaturg britànic anomenat Mike Barlett i que ha funcionat molt bé a Londres, on ha estat tot un èxit. La responsable de l’adaptació a casa nostra és Marta Angelat.

Segons explica la nota de premsa, “la història llença una mirada incisiva i arriscada sobre la sexualitat i les insospitades arrels del desig i pren forma de comèdia hilarant en la qual intervenen quatre personatges interpretats per Pau Roca, Albert Triola, Mar Ulldemolins i Blai Llopis”. És la història d’un noi que ‘era’ homosexual fins que coneix una noia que l’impressiona…

Cock es podrà veure fins l’1 d’abril al Club Capitol de dimecres a diumenge.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús