Madonna, 20 de juny

dimarts , 7/02/2012 | General, Música

Madonna tour.jpg

Ja està confirmat! Madonna ha anunciat la gira més llarga de la seva carrera. Ho podeu veure a la seva web: el 20 de juny aterrarà a Barcelona, al Palau Sant Jordi. Coincideix amb les dates que ja s’havien filtrat fa mesos i que parlaven d’una doble data a la capital catalana. Així que si les entrades volen, segurament tindrem un concert més de la diva a casa nostra.

Les entrades surten a la venda la setmana que ve, el dijous 16 de febrer. Comenceu a preparar les carteres. Madonna ja va avisar fa uns dies que ella s’ho valia i que anar a veure-la no seria econòmic. De moment, el de Barcelona és l’únic concert a l’estat espanyol.

2 comentaris

  • Baronesa Arabella Nosferati

    07/02/2012 21:26

    Ay darrrrrling, pero qué poco altruista es ella, jajajaja… su narcisismo y soberbia siguen intactos… no obstante su canción actual es graciosa… Muuaksss & Ñam Ñam!!!

  • SCF

    10/02/2012 10:33

    Bravo! No penso faltar al que segur serà el concert de l’any a BCN! És una gran artista!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús