Suècia, 12 points

dilluns, 6/02/2012 | General, Música

loreen.jpg

I aquest dilluns que es parla tant de playbacks després de l’actuació de Madonna a la Super Bowl, us enganxo una actuació vocal impecable: la de la candidata més votada en la primera semifinal del Melodifestivalen, celebrat a Estocolm aquest dissabte.

El Melodifestivalen és el certamen que organitzen a Suècia per escollir el seu representant a Eurovisió. És una gran producció amb tres semifinals i una final per la que passen artistes populars del país nòrdic, la tercera potència mundial pel que fa a la música pop.

A Suècia això d’Eurovisió s’ho prenen seriosament i no s’hi posen per poc. Les gales estan molt ben produïdes i tot i que hi ha temes mediocres, normalment hi ha cançons que estan força bé. És el cas del tema guanyador de la primera gala, Euphoria de Loreen. Des de ja és una de les favorites per guanyar la final i, si fos l’escollida, segur que podria fer un bon paper a Bakú, a Azerbaidjan.

Euphoria és un balada-dance amb bona producció, una posada en escena senzilla però efectiva i una artista que demostra una capacitat vocal increïble cantant, com s’ha de fer, en viu i en directe.


Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús