L-U-V Madonna

divendres, 3/02/2012 | General, Música

madonna-give-me-all-your-luvin-video-monroe-02.jpg

Ja el tenim aquí! Madonna ha estrenat aquest divendres el seu nou single, Give Me All Your Luvin, amb el vídeo corresponent. Primer de tot, sorpresa i una mica de decepció. La versió final de la cançó és pràcticament igual que la versió filtrada fa uns mesos. Només han afegit les veus de M.I.A i Nicki Minaj i els seus raps corresponents. El videoclip, però, és força divertit. Molt millor que la cançó! M’agrada la Madonna amb sentit de l’humor i espero que en aquesta etapa es deixi anar una mica. Fa la sensació que ella s’ho passat bé. També la Minaj. En canvi, M.I.A no sé jo si ho acaba de veure clar…


1 comentari

  • Baronesa Arabella Nosferati

    05/02/2012 17:11

    Ay sí, esto gusta!! Da buen rollo y mucha alegría!!! Tengo que confesar que viendo este video y escuchando este tema divertido definitivamente afirmo que me he reconciliado con “la vieja zorra”, pues claro!!! Ha sido un giro inteligente en su carrera, de momento, a ver el resto del disco… Muuuaks & Ñam Ñam!!!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús