Xurros al Raval

dijous, 2/02/2012 | Clubs, DJ, General

cartel 1.jpg

Recordeu aquells diumenges a la tarda quan podíem menjar entrepans de Nocilla i veure actuar artistes com Josmar en sales com l’Apolo? Hi ha molta gent que enyora les festes A los huevos tuyos, que puntualment i en diferents espais van liderar Rakel Mandela i Jette Mansfield. Si sou d’aquests, heu de saber que a partir d’ara i un cop al mes, torna a haver-hi una sessió on podreu posar-vos les botes l’últim dia de la setmana mentre balleu música petardaChurros con chocolate és el nom d’una divertida festa que es fa un cop al mes en un local del Raval i on, esclar, podeu sucar el melindro.

El col·lectiu HPF és el responsable d’aquesta trobada que es celebra a l’associació cultural Freedonia. És una sessió feta per a passar-ho bé, ballar, riure i trobar-se amb els amics. Es fa en un ambient desenfadat i distès on té cabuda tothom, i on podreu escoltar èxits de la música més petarda d’avui i de sempre punxada per dos DJ convidats i dos DJ residents: Chica Barata i el seu jove aprenent SóloActivo DJ.

Aquest diumenge 5, a partir de les 17 h, els organitzadors volen començar a celebrar el Carnaval i anuncien moltes sorpreses. Els DJ convidats seran l’artífex del SomosLas, Ferdiyei, i Domingo Gris DJ. I, com no, si arribeu d’hora podreu berenar –i gratis- l’especialitat de la casa.

1 comentari

  • Baronesa Arabella Nosferati

    05/02/2012 17:03

    Ay darrrrling! me encanta sobre todo lo de “sucar el melindro” oh yeah!!! Os cuento que me han invitado pero no podré asistir… pero a la próxima me apunto! Muuuaksss & Ñamñam….

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús