Love Cabaret

dijous, 2/02/2012 | Clubs, DJ, General

gina3.jpg

Després de la sonada inauguració de la setmana passada, el Cabaret Berlín continua presentant novetats. Aquest divendres s’estrena Love Cabaret, el nou espectacle que la drag Gina Burdel i la seva companyia representaran a la sala els divendres i els dissabtes a partir de la mitjanit.

El muntatge, liderat per l’àcida transformista, comptarà amb la seva inseparable Soberbia Dolce, els cantants Joaquin Catalán i Sandra Gracia i el contorsionista Denis Terrones. Un altre motiu per acostar-vos a l’ex Bailén 22 per fer una copa.


1 comentari

  • Baronesa Arabella Nosferati

    05/02/2012 17:07

    Oh, qué graaaandes Gina & Cía. Les deseo mucho éxito en esta nueva etapa… recordemos que lo que no nos mata nos hace más fuertes… Besos & Mordiscosssss

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús