Sueu la samarreta

dimecres, 1/02/2012 | Clubs, DJ, General

Bitch.jpg

Quan va tancar el DBoy, els aficionats a ballar fregant el pit suat contra els altres van quedar orfes. A Barcelona calia una nova sessió on els addictes a les sales de musculació poguessin lluir els progressos. Per sort, van arribar els Saturgays, un triomf a The One. Amb l’inici de l’any, la festa s’ha traslladat a Ribelino’s, a la zona alta, i li ha sortit competència directa al centre, la sessió Bitch a l’antic Palacio del Flamenco. Si us pensàveu que durant l’hivern no hauríeu d’ensenyar carn, us equivocàveu. Ja podeu avançar la vostra particular operació biquini.

Després d’una reeixida etapa al Poble Espanyol, els Saturgays han estrenat ubicació. La festa revelació de l’ambient dels últims mesos compta amb un potent equip encapçalat per l’empresari de l’oci Carlos Aparicio i un bon equip de relacions públiques bregats en mil i una batalles. Les sessions acostumen a ser temàtiques, una excusa com una altra per vestir (o desvestir) els seus gogós de romans, policies o àngels. Als plats, hi trobareu DJ com ara Rafha Madrid, Daniel Carrasco i Enrico Arghentini. Des que s’han traslladat també disposen d’una petita cambra fosca. I és que aquesta festa pretén ser una mica més calenta i menys fashion que la de la competència. En principi, es quedaran tot l’hivern a Ribelino’s. Quan el bon temps arribi, es traslladaran a una altra sala amb terrassa.

Des del 21 de gener, a l’oferta dels dissabtes gais a Barcelona, s’hi ha de sumar la sessió Bitch, a la renovada sala Opera 137. Els responsables de la proposta són dos veterans promotors de la nit gai barcelonina, Ivan-k i Roman, coneguts per les festes Devotion i Querelle. Tot i que oficialment el nom de Matinée no consta enlloc, hi ha involucrats molts dels col·laboradors habituals del súper grup d’oci. De fet, serà habitual veure per la sala alguns DJ del Circuit Festival com ara Phil Romano. Segons els responsables, la sessió neix amb ganes d’aportar varietat a l’oferta del cap de setmana i aposta per una ubicació molt més propera al Gaixample per a tots aquells mandrosos que no tinguin ganes de desplaçar-se massa. Si voleu estar al cas de les propostes de les dues festes, feu-vos-en fans a Facebook. Així us evitareu sorpreses.

Nota: El 4 de febrer es va fer l’última sessió dels Saturgays a la sala Ribelino’s. La festa tornarà el 3 de març en una nova sala.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús