Icones de dissabte

dijous, 26/01/2012 | Clubs, DJ, General, Música

la prohibida.jpg

Aquest cap de setmana tindrem una bona concentració d’icones gais a Barcelona. Al blog ja hem parlat de la visita de Boy George al Cabaret Berlín. Però no serà l’única estrella que ens visitarà dissabte. Fangoria, amb Alaska al capdavant, actuaran a la Fira de Barcelona dins dels actes de The Brandery. Per cert, la cantant, i el seu marit Mario Vaquerizo, tornaran a ser a Barcelona el divendres 3 per punxar al Razzmatazz.

Precisament, per la sala del carrer Almogàvers es tornarà a deixar caure també aquest dissabte La Prohibida (a la foto). El Pop Bar tornarà a comptar amb la drag queen andalusa per animar la nit. L’artista torna un cop més a Barcelona per defensar els temes del seu últim àlbum, Sr. Kubrick, ¿qué haría usted? (2009).

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús