Els 25 anys de Kylie

dijous, 26/01/2012 | General, Internet, Música

Kylie Minogue at Abbey Road (2).jpg

Aquest any, la cantant australiana Kylie Minogue compleix ni més ni menys que 25 anys en la indústria musical. L’artista va prometre que aquest seria un any ple de sorpreses i aquestes ja han començat.

Des d’ahir es pot escoltar la nova versió acústica que ha gravat de Finer Feelings, un tema que va publicar a l’àlbum Let’s Get to It el 1991. És el primer d’una sèrie d’enregistraments d’algunes de les seves cançons clàssiques realitzades als llegendaris estudis Abbey Road de Londres. Els temes que ha tornat a gravar són una sorpresa i s’aniran descobrint el mateix dia que es puguin escoltar.

Us enllaço el vídeo amb la nova versió, que és una petita joia. A mi els nous arrenjaments em semblen fantàstics i espero amb ganes l’anti tour del que fa temps la cantant parla i del que ja ens va explicar coses a l’entrevista que li vam fer al Time Out fa un mesos. La podeu recuperar aquí.


1 comentari

  • Baronesa Arabella Nosferati

    29/01/2012 13:45

    Y además la más glamourosa y sensual sin caer en la vulgaridad como la mayoría. Congratulations Kylie, oh yeah!!! Muuuaksss & Ñam Ñam…

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús