L’obscenitat de Bruce LaBruce

divendres, 20/01/2012 | Exposicions, General

alaskaposter.jpg

Aquests dies s’ha començat a anunciar una exposició que el director de culte Bruce LaBruce estrenarà el pròxim mes a Madrid. Es titula Obscenity i són imatges que segons l’autor intenten “redefinir la natura del fetitxe i del tabú”. Al cartell promocional es pot veure als mediàtics Alaska i Mario Vaquerizo vestits de monja i Jesucrist.

SILVIAPRADAbyLABRUCE.jpg

El conegut director canadenc també ha fet fotos a alguns personatges noctàmbuls de Barcelona. És el cas de la dissenyadora Sílvia Prada o el fotògraf Xevi Muntané. En aquest apunt podeu veure un parell de retrats que també formen part d’una mostra que molt possiblement viatjarà a la capital catalana en un futur no gaire llunyà.

XEVIMUNTANEbyLABRUCE.jpg

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús