Boy George, al Cabaret Berlín

dimecres, 18/01/2012 | Clubs, DJ, General

Boy George Yellow shot.jpg

Noctàmbuls amb ganes de propostes diferents: esteu d’enhorabona. El pròxim 27 de gener tornarà a obrir portes el Cabaret Berlín, el mític local del carrer Bailén, tancat durant tres mesos degut a una sanció.

Els responsables de la sala, Carlitos Group, volen que la reobertura sigui sonada i per això han convidat a una autèntica llegenda de la nit britànica i del món del pop: el cantant, músic i DJ, Boy George. El mític líder de Culture Club estarà punxant el dissabte 28 en el retorn a la sala de la sessió capitanejada per la dissenyadora Sílvia Prada, l’enyorada Who’s The Boss.

La visita de Boy George és només l’inici d’una sèrie de propostes que volen tornar a convertir el Cabaret Berlín en un dels epicentres de la nit barcelonina, un espai divertit on podrà passar de tot i que continuarà comptant amb la cabaretera Gina Burdel i tota la seva troupe, exiliats durant uns mesos al Café Royale.

Al Cabaret Berlín tenen ganes de començar la nova etapa amb força i estan preparant moltes sorpreses pels pròxims mesos, com ara l’estrena d’un restaurant al soterrani. Aquest nou espai reciclarà alguna de les habitacions temàtiques que es van construir quan el local era un prostíbul de luxe, inclosa la mítica cambra pirata.

De moment, la primera gran festa es farà el divendres 27. Coincidint amb la celebració de The Brandery s’han tret de la màniga la sessió Fashion & Fetish. La protagonista de la nit serà una estrella nacional del burlesque, Vinila von Bismark, l’àlter ego d’Irene López Mañas. L’artista és també una experimentada DJ. De fet, el seu nom fa honor a la passió que sent pels discos de vinil, amb els que sempre punxa.

Esperem que aquesta vegada cap sanció espatlli la festa perquè tot plegat promet molt i a la nit barcelonina li convenen unes quantes alegries d’aquest tipus.

1 comentari

  • neus pares

    18/01/2012 22:39

    Felicidades para el grupo! Espero para todos los que componen las personas que hacen que funcione no se encuentren otra vez con el cierre por tema papeles
    me siento contenta por ello como si fuera mio. Un beso cordial. Neus Petit Suis.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús