Dissabtes de gosses

dilluns, 16/01/2012 | Clubs, DJ, General

bitch.jpg

Els dissabtes continuen moguts a l’ambient barceloní. Després del trasllat dels Saturgays a la sala Ribelinos i la reconversió fulminant de l’efímera sessió gai Sugar a The One, ara és el torn per a una nova festa.

Aprofitant que hi ha un públic que troba a faltar un espai com el DBoy i que s’està cansant de voltar pel Poble Espanyol i la zona alta, el pròxim cap de setmana arriba Bitch, una nova sessió gai que tindrà lloc en un espai molt més cèntric.

Dos dels promotors amb més recorregut de l’ambient de la capital catalana, Ivan-K i Roman, artífexs de sessions com Devotion o Querelle, s’han tret de la màniga una nova festa que es farà en una sala espectacular: el Palacio del Flamenco, al carrer Balmes.

Amants dels músculs i de l’estètica fashion, esteu d’enhorabona. Aviat podreu reviure aquelles nits de diumenge a la Sala Apolo de la mà de DJ com ara Javi Medina, Marco Rahma i Moussa.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús