Un lustre d’humor i transformisme

dimecres, 11/01/2012 | Clubs, General, Internet

MORADAS1.jpg

De dia, un treballa dissenyant roba per espectacles teatrals i l’altre fa de cuiner. El primer, l’Ari, és de Santiago de Xile i el segon, l’Edu, dels Prats de Rei, un petit municipi de l’Anoia. Fa cinc anys es van conèixer a la discoteca Metro. Va haver-hi bona sintonia i es van convertir en parella sentimental i artística. De nit, i amb una bona capa de maquillatge, són Ari i la Mega Pubilla. El duet, habitual en molts locals del Gaixample, està d’aniversari i per celebrar-ho el pròxim 18 de gener estrenarà un renovat muntatge a la discoteca on es van creuar per primera vegada.

Quan es van conèixer, l’Ariel Bowie era l’únic que s’havia dedicat al món de l’espectacle de forma professional. Va arribar a Barcelona per casualitat, gràcies als diners que va estalviar participant en un reality show titulat Rojo, fama contra fama al seu país. L’Eduardo Molina començava a sortir per l’ambient i després d’algunes experiències amateurs sabia que volia dedicar-se al món de l’espectacle. “En aquella època jo organitzava unes festes per a fotologuers en un bar del Raval. La connexió amb l’Edu va ser total i el vaig convidar a actuar. A les poques setmanes ja estàvem preparant números de forma conjunta”, recorda l’Ari.

El gener del 2007 van debutar al Zelig, que va ser el local on van crear i van créixer uns personatges que ara tenen vida pròpia. L’Ari és una rock star en decadència que en realitat mai va aconseguir ser l’estrella que desitjava, mentre que la Mega Pubilla és una voluminosa noia de poble que va convertir-se en estrella del Molino. “Nosaltres no som transformistes clàssics, som actors còmics”, afirma aquesta parella que també es caracteritza per interpretar en directe divertides versions de temes populars que els agraden.

En aquests cinc anys, Ari i la Mega Pubilla no han parat. Després del Zelig, van fer tres temporades a la discoteca Arena i són habituals de locals com ara el Dietrich, la Cueva o recentment el restaurant Safir. Precisament, en aquest últim local tornaran a celebrar el seu aniversari el pròxim 28 de gener. Mentrestant també continuaran fent bolos en creuers gais, fora de Catalunya i per l’interior del país, festes majors incloses. El 2012 se’ls presenta força interessant. Tenen moltes idees al cap i ganes de proposar-les, ja que tenen clar que “si et quedes a casa esperant que et truquin, no surt res”. Si tot va bé, el mes de febrer debutaran al teatre amb una obra de text amb el seu particular segell. Serà un pas més en la carrera d’aquesta parella d’emprenedors, que han fet del seu somni la seva forma de vida.

1 comentari

  • Baronesa Arabella Nosferati

    21/01/2012 16:17

    Ay sí!!! La noche barcelonesa no deja de sorprenderme… y personajes tan interesantes como éstos son los que le dan la vida y color especial y necesarios. Es por eso que he decidido quedarme en esta ciudad. Felicidades una vez más por esta magnífica sección. Besos & Mordiscosssss

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús