Històries de saunes

dimarts , 10/01/2012 | General, Internet

srs-getting-some-ass.jpg

Fa unes setmanes vaig descobrir una web nord-americana que està força bé. Es tracta de Steam Room Stories, la història d’uns musculats homes que es reuneixen en tovallola al vapor d’un gimnàs i parlen de les seves coses. Tot i que la majoria són presumptement heterosexuals, tot té un toc molt gai. I és que la situació dóna per molt… Us enganxo tres capítols perquè els descobriu si no els coneixeu. Tenen títols tan suggeridors com ara Getting some ass, The 9-inch Italian i The gayest underwear.
1 comentari

  • Pipetazo

    11/01/2012 20:36

    Em poden posar a la presó si obro aquests vídeos?
    Són censurables?

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús