D’óssos i Bambis

dimarts , 10/01/2012 | General, Internet, Música

Big Dipper.png

Potser el gènere musical que més s’ha allunyat sempre de l’estètica gai és el hip hop. Bé, fins que va arribar Cazwell. En aquest blog ja he enganxat alguna vegada vídeos del conegut raper de Nova York. L’amic de Amanda Lepore s’ha fet famós pels seus videoclips plens de nois musculats i amb poca roba. Podeu veure un exemple aquí.

Doncs bé, per continuar trencant tòpics, des de Chicago arriba ara el primer raper bear. Es diu Big Dipper i acaba de presentar el seu últim vídeo, el d’una cançó titulada Drip Drop i que sampleja, atenció, ni més ni menys que la banda sonora de Bambi. No us perdeu el vídeo perquè no té desperdici…


Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús