Nit de reines

dijous, 5/01/2012 | Clubs, DJ, General

Farts dels compromisos familiars? Tres de les festes puntuals que més ens agraden en aquest blog s’han posat d’acord i han escollit la Nit de Reis per celebrar una nova edició. Així que si voleu sortir i fer temps mentre espereu que passin els Reis Mags, aquí teniu tres propostes ben divertides.

SOMOSLASDIC2011.jpg

La festa gay friendly de l’Apolo aprofita la nit més màgica de l’any per celebrar el seu quart aniversari. I ho fa amb la presència d’un planter de DJ de luxe, molts habituals de la sessió com ara Souver o l’amfitrió Ferdiyei. Un altre habitual de la sala, Coco, protagonitzarà un set especial disco.

FLYER POPAIR-LINDA-EVANS.jpg

Fans del DJ Albertoto, esteu d’enhorabona. El promotor nocturn ha decidit muntar-la grossa la vigília de Reis i programar una nova edició de la seva divertida festa. En aquesta ocasió, la diva escollida per ser homenatjada és la gran Linda Evans, a qui recordareu per ser una de les reines dels catfights i les hombreres gràcies a una de les millors sèries que es van deixar els 80, Dinastía. Vestiu-vos amb el vostre millor look vuitanter i a esperar als Reis Mags entre moderns i peluts.

Super Vixens.jpg

Les noies de Super Vixens tornen amb l’any nou i estrenen sala. La seva és una sessió adreçada especialment a lesbianes però oberta a tot tipus de públic i que vol fugir dels tòpics que moltes vegades envolten al col·lectiu. La seva aposta és per les “ties bones” i compta amb un moment estel·lar: una lluita en el fang on inicialment dues gladiadores es barallen i acaben semi-nues i brutes per alegria del públic que crida i a vegades també participa. Aneu-hi d’hora perquè la lluita serà al voltant de la mitjanit i, per primera vegada, anirà acompanyada de música i una retransmissió en directe.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús