Cabellut i atapeït

dilluns, 19/12/2011 | Clubs, Internet, Música

Sherry Vine.jpg De la forma tan eloqüent del títol de l’apunt es titula el nou vídeo d’una de les meves drags favorites, Sherry Vine. El títol original és Hairy and Tight i com us podeu imaginar per la seva fonètica és una parodia de l’últim videoclip de Lady Gaga, Marry The Night.

Pel meu gust, aquest és molt més entretingut que l’original, així que si teniu temps, no us el perdeu. Una mica escatològic, però vaja, tan ben produït com és habitual. I només dura uns 8 minuts. Si passeu de pròlegs, aneu directament al minut 4.

Us enllaço també un link amb la meva última participació a l’Extraradi de COM Ràdio on amb la companyia del DJ Souver vam parlar del locals de Barcelona que s’inspiren en Manhattan i dels triomfadors musicals de l’any. També de Sherry Vine i del seu passat barceloní. Ho podeu escoltar aquí.


2 comentaris

  • Baronesa Arabella Nosferati

    19/12/2011 17:35

    Ay! pero esta Sherry Vine es divina, es divine!!! Qué sorpresas me encuentro por aquí… Y además me ha gustado escucharte Josep Maria… Volveré, oh sí!!! Besos & mordiscos…..

  • Nicolly

    26/02/2012 12:43

    Jo no el conec, pero ja que l’has anomenat, l’he buscat al YouTube. A mi tampoc m’agrada, pero no em sorpren l’exit d’un personatge aixi. M’he acostumat a sentir booms musicals que sobreviuen gracies als milions invertits en publicitat, als videoclips d’alt contingut sensual i a les poques notes que no escombren ni mitja octava, sortides d’una veu puber arreglada amb filtres electronics. Me’n vaig a escoltar Gustav Mahler (mencionat tambe al timeout del diumenge) per netejar-me les orelles. Per cert, estic molt content que els homosexuals tinguem un espai al diari ARA.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús