El millor (i el pitjor) del concert de Rihanna

divendres, 16/12/2011 | General, Música

rihanna.jpg

No faré cap crònica del concert de Rihanna perquè ja vaig tard. Si voleu saber com va anar, la Marta Salicrú explica al seu blog amb tot detall com va ser l’actuació de la de Barbados al Palau Sant Jordi. Ho podeu llegir aquí.

En general, a mi em va agradar molt més del que esperava. Amb només 23 anys, la noia acumula una gran col·lecció de hits i van sonar tots.

Coses que em van agradar:

* El final amb We Found Love. M’agrada la Rihanna poligonera molt més que la jamaicana. Calvin Harris li ha regalat un grower en tota regla. Fantàstic final que va deixar a tothom amb ganes de més.

* L’inici amb Only Girl (In The World). Una mica arriscat cremar només per començar un dels seus últims èxits, però la cançó és pop en majúscules i és perfecte per ficar-se tothom a la butxaca des d’un inici.

* Rihanna té fusta d’estrella. No desapareix entre els seus ballarins quan està a l’escenari. No té el talent d’altres però la seva presència és força magnètica. Christina Aguilera, aprèn…

Coses que no em van agradar:

* Avisat estava que Rihanna és mandrosa per cantar. Ens va endollar el micròfon per estalviar-se lletres unes quantes vegades. No va cantar cap estrofa de California King Bed i forces trossos de S&M. Dona, no, més cantar i menys tocar-se…

* Pon de Replay és un dels temes que més m’agraden de Rihanna i només va sonar una versió curta i gravada. La pròxima vegada, sencera!

* La part de balades ensucrades va ser llarga. Quatre seguides! Rihanna, volem ballar, guapa.

* Posats a criticar, afegiria que no em va agradar gaire que moltes de les projeccions fossin reciclades dels seus videoclips. I Umbrella -quina gran cançó- va sonar un pèl descafeïnada. Però vaja, al final, tot plegat, de notable. Que torni quan vulgui.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús