Dickmatized, el vídeo

dijous, 15/12/2011 | DJ, Internet, Música

jonny-mcgovern-dickmatized.jpg

Després d’uns dies de pausa, retorno al blog i estreno el nou disseny (té bona pinta, no?) amb un d’aquests artistes que tant agraden als lectors habituals d’aquesta pàgina. Crec que encara no havia parlat mai de The Gay Pimp, nom darrera del que s’amaga un còmic nord-americà anomenat Jonny McGovern. L’artista va tenir el seu moment de fama a Internet amb el vídeo del seu single Soccer Practice. El podeu veure aquí.

Ara està a punt de publicar un àlbum titulat The Gayest Of All Time i el presenta amb una cançó titulada Dickmatized. El vídeo comença amb McGovern parlant amb el seu terapeuta sobre l’aflicció que pateix, que es coneix com Dickmatization. Com ell mateix explica, tot va començar a una pista de bàsquet. Feu clic i entendreu el perquè…


1 comentari

  • Miquel Àngel

    15/12/2011 22:30

    Crec que amb el seu cas, a mi també me tendrien que tractar de la “dickmatized”. Divertit el vídeo.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús