L’hora de l’’afterwork’

dimecres, 7/12/2011 | General

Cada cop són més els locals de Barcelona que s’apunten a l’afterwork. Aquesta tendència, a mig camí de l’aperitiu italià i la sortida de tapes de tota la vida, no és res més que una nova forma de socialitzar en un local de moda i en un horari gens intempestiu. L’hotel Axel aposta aquest hivern per tres sessions que tenen en comú que comencen al vespre i que s’organitzen al seu bar a peu de carrer, The Ground Bar. Per pocs diners podreu fer una copa, menjar alguna cosa, ampliar la vostra xarxa de contactes i retrobar-vos amb els amics.

La setmana festiva a l’Axel comença els dimecres amb l’I am miércoLES, un afterwork lèsbic organitzat per Cristina Cañas, la responsable del grup d’oci lèsbic Insolit World. Ella és una de les cares visibles de les sessions per a noies que s’han fet darrerament a l’hotel heterofriendly. En els pròxims mesos, la seva aposta comença molt més d’hora, a partir de les 20 h. “Vull que les noies tinguin un punt de trobada entre setmana. Que puguin venir a fer una copa i trobar-se amb les amigues, sense necessitat d’anar a dormir tard”, ens explica. Pel preu d’una consumició podreu gaudir d’un bufet a la italiana amb amanides, pasta i pizza. Cada setmana hi haurà alguna sorpresa, des de DJ punxant amb poca roba, massatges gratuïts o expertes en imatge disposades a assessorar-vos.

Des de l’1 de desembre, The Ground Bar acull tots els dijous My Special Guest, la nova festa del relacions públiques, Mario Figueroa. La intenció d’aquest afterwork que comença a les 20.30 h és fusionar moda i art. En aquest cas també podreu prendre una copa, en especial còctels, i picar alguna cosa mentre assistiu a la inauguració d’una exposició, una desfilada de roba o la presentació del nou producte d’alguna marca famosa. De les tres, és la festa més fashion i la que acull un públic més selecte. El DJ resident és un dels it boys barcelonins, Gerard Estadella, àlies Geej. Com totes les festes de l’Axel, està dirigida a un públic heterofriendly.

Un altre relacions públiques molt popular de l’ambient barceloní, Óscar Gaspar, és el responsable de l’afterwork dels divendres. El seu aperitiu reuneix molts nois amb ganes de festa i de començar el cap de setmana al més aviat possible. Pagant només 10 euros i a partir de les 21 h podeu posar-vos les botes amb amanides, risottos o truites de patates. La DJ de l’aperitiu és Simone, a qui també trobareu al mateix espai els diumenges. Ella és la responsable de la sessió Blonde Day, una altra festa vespertina que l’hotel ha estrenat darrerament i que no anomenen afterwork perquè és fa en un dia festiu, però que també vol atreure el públic que prefereix els horaris europeus i no aixecar-se gaire tard el dia següent.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús