La nit vermella

dijous, 1/12/2011 | General, Música

Amb motiu de la Commemoració del Dia Mundial de la Lluita contra la Sida, el Comitè 1r de Desembre Plataforma Unitària d’ONG-SIDA de Catalunya ha organitzat diverses activitats. Una de les destacades és la 2a Nit Vermella, que es farà aquest dijous a les 20.30 al Tradicionàrius.

L’objectiu d’aquesta marató solidària d’espectacles es lluitar contra l’estigma i discriminació de les persones que viuen amb VIH/sida. Hi actuaran els monologuistes Marta Monaj i Albert Boira, la coral de les Panteres Grogues, els Barcelona Rainbow Singers, el compositor Víctor Naranjo i els grups Barb@zul i Sherpah. Durant la vetllada també s’entregaran els premis dels concursos de microrelats 30 anys, 30 línies i de vídeos curts 30 anys, 30 segons.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús