Los bikers

dimarts , 29/11/2011 | General, Internet, Música


I si l’altre dia acabava la setmana amb el més que impactant vídeo d’Azis, aquesta setmana l’he començat amb l’últim i homoeròtic videoclip dels xilens Dënver. A mi m’agrada molt el seu últim disc, Música, Gramática, Gimnasia (2010) i alguna vegada ja l’he recomanat. Ara posen punt i final a aquesta etapa amb un vídeo per Los Bikers. Els protagonistes, alguns representants del Ballet del Teatre Municipal de Santiago de Xile.

Etiquetes: , ,

1 comentari

  • Evelyn

    03/03/2012 7:43

    Isabel (FAn) escrigue9:A veure, si no hus argada estic dacord ami tampoc magraden tots els cantants pero tampoc els odio, tinc arguments que son: lodieu xq us fa enveja que una persona normal pugui arribar tant lluny i us encantaria que us pases aixo a vusaltres, la seva veu no esta modificada sino mireu videos al youtube del seu canvi de veu i cane7ons a capella i ja beureu i tercer i ultim te. Cara de nen xq es un nen te 17 anys numes es molt jove hi ha arribat molt lluny pnseu cara de nen adolescent pero ladolescencia son els millors anys de la nostra vida no digeu q no!!I bueneu yo soc Beliber o sigui super fan! No amenae7u pero numes dic el que pensu ia q tinc tot el dret del mon i aixo margadaria que les persones que no us argada el justin bieber o lodieu pareu ja xq aixo no es fa a volsaltres no us argadaria penseu una mica omee!! no creueu pagines daquestes no us a fet res i no el coneixeu! Buenu aixo el Justin es el millo i adeuu !!! Ya us argadaria a vosaltres se com elll tant guapo, tant famos i tant ric hahah i te molts amics!!I no es gay te novia i na tingut moltes (ser gay no es cap Pecat)PD: no fa rabia que escrigueu JUSTIN BIEBER malament!! Mireu la cuantitat de faltes que he fet yo en aquest cumentrii!!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús