El més nou del Gaixample

dimecres, 23/11/2011 | Clubs, DJ, General

Tot i que algunes nits de tardor i hivern pot semblar que tot estigui mort, al Gaixample no deixen de passar-hi coses. Avui us presentem quatre locals que fa pocs mesos que funcionen i que estan ajudant a renovar l’ambient barceloní. Són dos bars de copes i dos restaurants on a més de menjar també es pot prendre alguna cosa. Acosteu-vos a descobrir-los!

Boysbar

Ubicat en el primer tram del carrer de Muntaner, aquest bar de copes que va obrir portes el passat mes d’agost ha apostat per una zona cada cop més concorreguda gràcies a locals com el Moeem i el Museum. Al capdavant hi ha el relacions públiques Luis Joly, col·laborador habitual de Matinée. A ell li agrada sorprendre la gent amb festes temàtiques, així que cada setmana es treu de la màniga –ho sabreu pel seu Facebook– alguna sorpresa. Aquest és també el bar perfecte per informar-se de tot el que fan els dissabtes a la festa Gaym, a la sala que fins no fa gaire ocupava el DBoy.

(Muntaner, 6)

Black Bull

Aquest bar de copes també va obrir portes el passat mes d’agost. Ho va fer de forma discreta i fa tot just uns dies s’ha inaugurat de forma oficial. És un local acollidor pensat per prendre una primera copa, tot i que també obren a les tardes. Tot i el toro del nom, la seva intenció no és reunir els amants de les curses de braus. Més aviat els propietaris s’han inspirat en la majestuositat d’aquest animal per donar caràcter a un espai en el qual prometen nits originals i divertides. El seu responsable, Jordi García, és un membre destacat del club de fans de Madonna i ja prepara festes dedicades a la diva en un futur .

(Muntaner, 64)

Safir

Aprofitant els últims dies del Circuit Festival, va obrir portes aquest restaurant que també funciona com a bar de copes a partir de la mitjanit. Al capdavant hi ha un jove veneçolà, Williams Vienett, que ha apostat per la cuina internacional i els preus assequibles. A les tardes, també hi podeu berenar i tastar alguns dels seus espectaculars pastissos casolans. No us perdeu el de Baileys, xocolata i coco! Els dissabtes han fitxat dos artistes clàssics del Gaixample, Ari i la Mega Pubilla, per protagonitzar un espectacle al qual podeu assistir sense necessitat d’entaular-vos.

(Muntaner, 55)

Mind the Gap

Igual que el Safir, aquest restaurant també funciona com a bar de copes. De dimarts a diumenge hi trobareu menús tancats entre 15 i 20 € i còctels a 6 €. Es van estrenar acollint un sopar de reconciliació de bona part de les drag queens barcelonines i segons un dels seus responsables, Carles Llopis, no descarten acollir espectacles de transformisme en un futur. A vegades sorprenen amb productes especials: per retre un últim homenatge a Steve Jobs, van servir durant uns dies tots els gintònics amb poma verda. També disposen d’una terrassa interior a l’aire lliure i una altra d’exterior on podeu fer un mos o prendre alguna cosa.

(Consell de Cent, 273)

2 comentaris

  • Baronesa Arabella Nosferati

    26/11/2011 22:59

    Realmente interesante este listado y la descripción. Quiero conocer todos los locales y conocer nuevos hombres. Un placer…

  • Baronesa Arabella Nosferati

    26/11/2011 22:59

    Realmente interesante este listado y la descripción. Quiero conocer todos los locales y conocer nuevos hombres. Un placer…

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús