La importància de ser Frank

dilluns, 21/11/2011 | Esports, General

Tot i que les Panteres Grogues és un club bàsicament esportiu, entre les seves seccions també hi ha grups més socials. Ja fa uns quants anys que compten amb un grup de teatre que acostuma a estrenar un muntatge per any. Però davant de l’interès de noves persones d’incorporar-se a l’elenc, fa uns mesos es va formar una segona companyia, anomenada n9u.

Aquest dilluns (també es podrà veure demà dimarts) el grup estrena el seu primer muntatge, una versió del clàssic La importància de ser Frank d’Oscar Wilde. Es tracta d’un retrat de l’alta societat de la segona meitat del segle XX, fet amb un gran esperit crític, àcid i còmic. La cita és a la Sala Muntaner a les 20.30 h.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús