L’ambient de Granollers

divendres, 11/11/2011 | General

Al Time Out Barcelona acostumen a recollir totes les novetats pel que fa a bars d’ambient. Ens agrada especialment quan obren locals fora de les zones més habituals, en barris com el Born o el Poble-sec. Cada cop és més habitual. El que no es tan habitual és que obrin bars d’ambient a la província de Barcelona. Per això és molt bona notícia l’estrena de Barroc Lounge Bar, el primer bar obertament gai de Granollers.

El passat 28 d’octubre va obrir portes oficialment aquest local que presumeix de ser el primer i únic adreçat al públic homosexual en tota la província de Barcelona, sense comptar, es clar, la capital.

El bar ofereix tot tipus de begudes, combinats i una extensa carta de còctels, a més de torrades, baguetes i aperitius diversos. En un futur també organitzaran festes temàtiques i cursos de cocteleria.

Barroc Lounge Bar està al carrer Museu de Granollers. Si algun dia passeu per la capital del Vallès Oriental, no deixeu de fer-los una visita.

2 comentaris

  • Baronesa Arabella Nosferati

    26/11/2011 22:56

    Yo estoy encantada porque he conocido este magnífico bar con mucha clase y el personal estupendo también. Pronto volveré a visitarlo nuevamente para seguir haciendo vida social. Un placer…

  • Baronesa Arabella Nosferati

    26/11/2011 22:56

    Yo estoy encantada porque he conocido este magnífico bar con mucha clase y el personal estupendo también. Pronto volveré a visitarlo nuevamente para seguir haciendo vida social. Un placer…

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús