Els premis del FICGLB

divendres, 11/11/2011 | General


Tot i que una mica tard, us enganxo els premis del Festival Internacional de Cinema Gai i Lèsbic de Barcelona (FICGLB). El jurat, format per professionals com Isona Passola o Emili Teixidor, va coincidir tres premis. El premi per la diversitat va ser per Mi último round. El premi al millor documental se’l va emportar Angrarna (Regretters) i el premi al curt més destacat va ser per Down Here.

Pel que fa als premis del públic la cosa va quedar així: Going Down in LA-LA Land va guanyar el premi a la millor pel·lícula, mentre que Tales of the Waria va ser el documental més votat. Pel que fa als curts, el reconeixement va ser per Eu nao quero voltar.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús