El so de les fletxes

divendres, 11/11/2011 | General, Música


I abans de començar el cap de setmana, una recomanació musical. Per mi, sens dubte, el disc de la setmana, del mes i potser un dels millors de l’any, és Voyage, el primer treball dels suecs The Sound Of Arrows.

Fa molt que es parla d’aquest duet format per Oskar Gullstrand i Stefan Storm. El seu àlbum sempre s’anunciava i mai acabava d’arribar. Havien publicat uns excel·lents EP però el llarg s’endarreria. Però, finalment, aquesta setmana s’ha publicat. El podeu escoltar a Spotify. I és una meravella. Si us agrada el synthpop dels 80 i els Pet Shop Boys, segur que us agrada aquest treball que funciona molt bé en el seu conjunt i que inclou joies com There Is Still Hope, un increïble tema de gairebé vuit minuts al que estic del tot enganxat.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús