Arriben els Bubbleboys!

dimarts , 25/10/2011 | Clubs, General

Tot i la crisi, el Gaixample continua sumant nous locals. Aquest dijous obre portes un nou bar de copes al carrer Diputació. Es tracta de Bubbleboys i és el primer pole dance gay bar de Barcelona. És a dir, que serà un local ple de nois mig despullats ballant als que se’ls podrà posar uns quants bitllets als calçotets.

Els mateixos responsables del Nightberry són els encarregats d’aquesta nova proposta que tot i que s’estrena aquesta setmana s’inaugurarà oficialment el pròxim 10 de novembre. El local tindrà tres zones amb ambients diferents. A les dues primeres hi haurà pòdiums on ballaran de forma continua gogos als qui es podrà donar propines mitjançant els Eurobubbles, uns bitllets d’un euro emesos per la casa i que després els nois podran canviar per diners. Hi haurà taules que es podran reservar al voltant dels pòdiums per estar més còmode i també tamborets a les barres i les contrabarres. La tercera zona serà la més tranquil·la, un espai més intim on també hi haurà una barra dedicada al cava i al xampany.

Aquest concepte de bar és força habitual, per exemple, als Estats Units, on la gent es torna boja per posar dòlars als tangues dels boys i les drags. Però a casa nostra no està gaire vist. Què us sembla? Us veieu canviant Eurobubbles a partir d’ara?

 

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús