Panteres al descobert

dilluns, 24/10/2011 | General


S’acosta aquella època en què moltes entitats i grups presenten els seus calendaris per l’any que ve. A l’espera d’un clàssic com el dels Bombers de Barcelona, avui us enganxo un vídeo acabat de sortir del forn i elaborat per la secció de natació del Club Esportiu Panteres Grogues.

Els nedadors de l’entitat volen recaptar diners per finançar les seves activitats i han pensat que la millor forma de fer-ho es elaborar un calendari on alguns dels seus membres mostrin part dels seus encants. En les imatges que acompanyen aquest apunt veureu part de procés d’elaboració d’un calendari que aviat sortirà a la venda a un preu molt raonable. Com podeu veure, hi ha nois per tots els gustos. Us interessa?

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús