Torna el John John

divendres, 21/10/2011 | Clubs, General


Després de no acabar de funcionar al difunt New York Club, el John John es muda a a la sala Lolita. Serà a partir del divendres 4 de novembre i es repetirà de forma puntual. Per la seva rentrée, els responsables han tirat la casa per la finestra i han convidat a “la transsexual més famosa del món”, Amanda Lepore. L’estrella de la nit novaiorquesa interpretarà en directe alguns dels seus temes electrònics com My Hair Looks Fierce. Per l’escenari també passarà el voluminós Hard Ton, personatge de contundent presència i veu i gran aficionat a l’italodisco. El cartell el completarà un equip de residents de luxe encapçalat per l”it boy’ Gerard Estadella, àlies Geej.

Per anar obrint boca, us adjunto un dels últims vídeos de la Lepore, el seu particular homenatge a Marylin Monroe.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús