El cabaret més pur

divendres, 21/10/2011 | Clubs, General

Falten pocs dies perquè el Cabaret Berlín celebri el seu primer aniversari. Des d’un principi, les sessions que organitza Sílvia Prada els dissabtes, la festa Who’s the boss, han funcionat molt bé. Però els divendres són encara una assignatura pendent. Amb l’objectiu que això deixi de ser així, el local del carrer Bailén estrena aquest divendres una nova festa titulada Pure Cabaret.

La sessió començarà just quan acabi l’espectacle que protagonitza la Companyia d’Arts Escèniques de la sala amb la polifacètica Gina Burdel al capdavant. El mateix equip que ocupa l’escenari tots els caps de setmana serà l’encarregat d’animar una festa gamberra que comptarà amb els DJ Peter Brown i Vil Ferrer. Aquest parell seran els encarregats de fer ballar al personal a ritme de música disco i house.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús