Adéu DBoy. Hola Gaym

divendres, 14/10/2011 | Clubs, General

El DBoy, el club gai de Matinée a la ronda de Sant Pere, ja és història. De forma discreta, tal i com va passar amb Salvation, el grup d’oci ha decidit tancar una etapa i deixar de fer-se càrrec de la seva històrica sala.

Ja fa uns mesos que Matinée va anunciar un canvi de política. A partir d’ara només es dedicarien a organitzar grans festes i deixaran de gestionar locals. En un primer moment, van mantenir el DBoy, però finalment han decidit deixar de gestionar l’espai.

Els nous responsables, però, han decidit que els dissabtes el club segueixi dedicat a l’ambient i han encarregat a una sèrie de promotors una nova proposta que han batejat com a Gaym i que s’inaugura aquest dissabte. Hauran de fer front a noves festes com els Saturgays, flamant sessió per als dissabtes a la discoteca The One que es va estrenar amb èxit la setmana passada. A veure qui guanya la batalla…

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús