EL FICGLB, a punt

dilluns, 10/10/2011 | Cinema, General

Ja queda poc pel Festival de Cinema Gai i Lèsbic de Catalunya, el que se celebra durant la tardor a la Filmoteca. L’onzena edició tindrà lloc del 25 d’octubre al 6 de novembre.

En aquesta edició trobareu films que difícilment podreu veure en pantalles comercials. També es projectaran diversos curs i documentals. Tota la selecció ha estat feta a partir dels més de 600 títols presentats i visionats, procedents d’una trentena de països.

La pel·lícula encarregada d’inaugurar el festival serà Bumblefuck, USA que indaga sobre com es viu l’homosexualitat en un petit poble dels Estats Units.


Les produccions seleccionades tracten realitats socials antagòniques com l’execució de joves menors d’edat a Iran (Angels on Death Rowe), l’abús de nois innocents (Deux inconnus), el cinema de terror-gore (Bite Marks), el retrat d’un Hollywood amb el glamour del desencís (Going Down in LA-LA Land), fins a l’actuació violenta de membres de grups repressius i feixistes, en el film guanyador de la Palma Queer del darrer Festival de Canes (Skoonheid).

Trobareu tota la programación a la web del festival.

Etiquetes: , ,

2 comentaris

  • J.

    13/10/2011 16:20

    El trailer de Bumblefuck m’ha encantat, em recorda molt a les pel.lícules de la Sofia Coppola, espero poder venir a veure-la!

  • J.

    13/10/2011 16:20

    El trailer de Bumblefuck m’ha encantat, em recorda molt a les pel.lícules de la Sofia Coppola, espero poder venir a veure-la!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús