El Museum es renova

divendres, 7/10/2011 | Clubs, General

Un dels bars estrella del Gaixample, el Museum, comença una nova etapa. Els responsables del local han decidit rentar-li la cara i han fet diverses millores per donar-li un aspecte més modern. Avui es presenten les novetats amb una festa especial en la que prometen sorpreses. Per cert, la setmana que ve, el cosí germà del Museum, el Museum Retro celebrarà el seu primer aniversari.

L’estrena del renovat Museum serà una de les activitats més destacades d’un cap de setmana en el que també torna la Dick’s Party, la festa en petit comitè del DJ Albertoto, al Centrik. També tindrà lloc la inauguració d’una de les apostes de la tardor, els Saturgays, una nova i ambiciosa sessió setmanal a la discoteca The One, al Poble Espanyol.

Sembla que després d’unes quantes setmanes sense novetats, el Gaixample s’anima. Els dissabtes, les Shimai coordinen un particular concurs de drags a l’Hotel Axel que la primera nit va funcionar molt bé. I, alerta, perquè aviat nous i sorprenents locals obriren portes a la zona…

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús