Kiko Alcázar a La Penúltima

dimarts , 4/10/2011 | Exposicions, General

Aquest dimarts, el bar de copes La Penúltima (Riera Alta, 40) acull la inauguració d’una exposició del fotògraf tarragoní Kiko Alcázar. Aquesta serà la primera vegada que es podrà veure a Barcelona una mostra d’aquest jove artista que ja ha exposat a Madrid, València o Sevilla i que ha treballat estretament amb transformistes com Yogurinha Borova o Las Fellini.

El treball d’Alcázar es caracteritza per l’ús que fa del photoshop. Els seus retrats estan completament manipulats. Ell fa fotos d’una forma simple i les transforma amb l’eina de retoc digital fins arribar al producte desitjat. El resultat és molt imaginatiu.

A La Penúltima es podran veure alguns dels retrats que ha fet en els últims anys a personatges populars de l’ambient madrileny com Eduardo Casanova, Enrique del Pozo o Pedro Marín.

L’exposició es podrà veure fins el 5 de desembre però avui es fa una festa d’inauguració que comptarà amb els DJ Oblique i Electronikboy. Serà a partir de les 20 h i gratis.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús