Una mica de Will Young…

divendres, 30/09/2011 | General, Música


… per començar el cap de setmana. Us enganxo el videoclip del primer single del nou disc de l’artista britànic. Young no és gens conegut a casa nostra però al Regne Unit ja ha publicat cinc àlbums. El cantant es va fer popular en un d’aquests concursos de televisió a la recerca de nous talents ja fa deu anys, però des d’aleshores ha fet una carrera força coherent. Tampoc ha tingut mai cap problema en reconèixer la seva homosexualitat.

El seu nou disc, Echoes (2011), és un treball madur, que podríem qualificar de trip-pop, produït per Richard X, una autèntica institució del pop britànic. Està ple de bons temes com aquest Jealousy, un clip amb trama gai inclosa.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús