Arriben els Saturgays

dimarts , 27/09/2011 | Clubs, DJ, Música

Des de que el grup Matinée ha decidit apostar per les festes puntuals i deixar una mica de banda el seu únic club, el DBoy, hi ha molta gent que no acaba de tenir clar on anar els dissabtes després de prendre una copa en algun dels molts bars de primera hora. Pels desorientats, el 8 d’octubre neix una nova proposta a la sala The One, al Poble Espanyol. Es tracta dels Saturgays, una nova festa que té al darrera a bona part de l’equip que ha convertit la sessió The Black Room els diumenges al City Hall en un èxit.

Els Saturgays es presenten amb la divertida imatge que adjunto en aquest apunt. Per fer les coses fàcils i animar als mandrosos, els organitzadors han contractat un autobús que sortirà de l’hotel Axel cap a la discoteca de Montjuïc. I si aneu en taxi i en grups de quatre i el preu no supera els 15 €, us el pagaran. Mesures contra la crisi. La música serà bàsicament house i anirà a càrrec de DJ com Enrico Argenthini i Rafha Madrid. També prometen strippers, presència d’estrelles convidades com Rossy de Palma i espectacles aeris.

4 comentaris

 • Gil

  08/10/2011 18:04

  Hola hi ha llista? on puc anotar-me per llista? Quin és le preu amb llista?

 • Gil

  08/10/2011 18:04

  Hola hi ha llista? on puc anotar-me per llista? Quin és le preu amb llista?

 • Jak

  14/10/2011 9:56

  La antigua Dboy, da paso este sabado 15/10 a la sesion Gay de referencia en Barcelona: GAYM. No es Matinée… será mejor!!

  Gratis con copa hasta las 03:00h.

 • Jak

  14/10/2011 9:56

  La antigua Dboy, da paso este sabado 15/10 a la sesion Gay de referencia en Barcelona: GAYM. No es Matinée… será mejor!!

  Gratis con copa hasta las 03:00h.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús