De Popstars a Cinderella’s Eyes

dilluns, 26/09/2011 | General, Música

Avui s’ha publicat el primer disc en solitari de Nicola Roberts, la pel-roja de Girls Aloud. Tot i que no és rodó, és una joia. Ara que Nicola és actualitat no està de més recordar això:


Ho havíeu vist? És el moment es que es va formar en un concurs de televisió un dels millors girls group de la història, Girls Aloud. A mi sempre m’ha fet pena la sisena noia, la que es va quedar fora, Javine. Va acabar així:


Efectivament, la noia va representar a Gran Bretanya a Eurovisió. Va ser l’any 2005 a Kiev amb aquesta cançó que recorda a Ruslana, que just havia guanyat l’any anterior. Va quedar -merescudament- la 22 i ja no hem sabut res més d’ella.

En canvi, a les seves rivals a la tele els hi anat força bé. Justícia divina quan debutes amb això:


O tens en el teu repertori això:


Una més encara:


Del 2002 al 2009, el grup va aconseguir que 20 de les seves cançons fossin Top 10 (incloent quatre números 1) al Regne Unit. Després, van decidir descansar i centrar-se en les seves carreres en solitari. Cherly Cole va triomfar fent de jurat del X Factor britànic i gràcies a temes com aquest:


Nadine Coyle, que és dolenta, també ho ha intentat. Però ha fracassat estrepitosament per culpa de despropòsits com aquest:


I ara la lletja del grup, la més discreta, la Nicola, ha publicat el millor àlbum de tots. Es titula Cinderella’s Eyes i ha comptat amb la col·laboració de Diplo, Dragonette o Joseph Mount de Metronomy. Poca broma. Després de la bomba del primer senzill, Beat of My Drum, es va despenjar amb aquesta cançó:


I podeu sumar més temes fantàstics com Gladiator, Say It Out Loud o Porcelain Heart.

Tot i que el disc de la Roberts està molt bé (el podeu escoltar al Spotify), segurament no li anirà molt bé a les llistes. Això facilitarà encara més que l’any que ve tornin les Girls Aloud. De fet, ja han confirmat que es reuniran per celebrar el seu desè aniversari. Conto els dies.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús