Bona Mercè!

divendres, 23/09/2011 | Clubs, General

Aquest és un cap de setmana intens a Barcelona. Hi ha moltes propostes interessants amb motiu de les festes de la Mercè. De totes, us faig una recomanació musical: acosteu-vos a veure a Javiera Mena. Val la pena descobrir a aquesta cantant xilena. El seu disc, Mena (2010), és una joia. Se la podrà veure dissabte a la plaça Joan Coromines.


Per cert, Mena és un ídol lèsbic al seu país a l’igual que ho és una altra de les estrelles d’aquest BAM: Rita Indiana. La cantant de la República Dominicana lidera una banda anomenada Los Misterios que actualitza el merengue amb ritmes electrònics. Aquesta nit actua a la plaça Joan Coromines.


Potser no fan tanta gràcia perquè últimament els tenim molt vistos, però Fangoria també forma part del cartell de la festa. El grup d’Alaska i Nacho Canut tocaran les versions actualitzades dels seus grans èxits dissabte a l’Avinguda Maria Cristina.


Als que no us vingui de gust barrejar-vos amb tanta gent pel carrer, us podeu acostar a propostes d’última hora com una nova festa gai que s’ha inventat el relacions públiques Óscar Gaspar a la discoteca Átic, al carrer Tarragona. S’anomena Elegance i potser es repeteix si va bé. Si voleu acomiadar-vos de la calor en banyador, una altra proposta d’últim minut és la festa que organitza l’hotel Axel el dissabte a la tarda. Per dir adéu a l’estiu amb una remullada.

4 comentaris

 • deivit

  24/09/2011 10:09

  Vaig descobrir Javiera Mena en un viatge aquest any a Xile. Una proposta excel·lent.

 • deivit

  24/09/2011 10:09

  Vaig descobrir Javiera Mena en un viatge aquest any a Xile. Una proposta excel·lent.

 • Josep Maria Sarri

  24/09/2011 10:37

  Xile està facturant un pop excel·lent. Coneixes Denver?

 • Josep Maria Sarri

  24/09/2011 10:37

  Xile està facturant un pop excel·lent. Coneixes Denver?

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús