El SingStar de Gina Burdel

dijous, 22/09/2011 | Clubs, DJ, Música


Al Cabaret Berlín ja escalfen motors per celebrar el seu primer aniversari. Serà tot un cap de setmana de celebracions que començaran el dijous 27 d’octubre. La sala està preparant moltes novetats, entre d’altres, un nou espai que us redescobrirà el mític soterrani del llegendari Bailén 22. Però mentre arriba aquesta data, la coordinadora artística de la sala, Gina Burdel, ha posat en marxa un peculiar concurs. Ha escollit tres cançons mítiques del pop per interpretar-les en català. Si entreu al Facebook del Cabaret Berlín podeu votar a través dels vostres comentaris la que us agrada més. La guanyadora tindrà el seu propi videoclip.

Jo de vosaltres no deixarà d’escoltar els fragments del vídeo que obre l’apunt. El Like a Virgin de Madonna es converteix en Com una verge i la Loba de Shakira és ara una Lloba tan delirant en la versió nostrada com en la versió en castellà. Però la meva favorita és el Single Ladies, les Noies solteres, de Beyoncé. És en aquest tema on la Gina s’ha pres més llibertats creatives a l’hora de traduir la lletra. La imatge de la cantant de Crazy in Love intentant encabir-se en uns Pepe Jeans em pertorba especialment…

3 comentaris

 • neus petit suis pares

  23/09/2011 13:36

  Solo me falta poder dormir en la puerta o que me pongan una cama para no perderme nada de ella y su grupo. Para mi, es una vitamina. Es como una droga. Lástima que el show solo dura una hora. Les tengo mucho respeto porqué hacer reir y pasar un buen rato no es fácil en estos tiempos!

 • Josep Maria Sarri

  23/09/2011 13:42

  Neus, jo crec que t’haurien de fitxar…

 • vacacega

  05/10/2011 12:56

  Que divertit hehehe

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús