Fuckbuddies

dimarts , 20/09/2011 | Cinema, General

Algun cop en aquest blog ja he parlat de Juanma Carrillo. El jove realitzador i fotògraf nascut a Logronyo és l’autor de diversos curtmetratges i videocreacions que retraten alguns dels aspectes més sòrdids del món gai. En la passada edició del Fire!!, el festival li va dedicar una nit golfa. El certamen de curts MiMi també va projectar alguna de les seves produccions aquest estiu.

Si no heu vist mai cap de les seves peces i teniu sis minuts, us recomano que entreu a la web Mubi. Aquests dies es pot veure online un dels seus treballs més populars: Fuckbuddies. Es tracta d’una petita i divertida peça que narra la trobada sexual entre dos homes que queden a l’hora de dinar per tenir sexe ràpid en el cotxe, a les afores de la ciutat. La podeu veure aquí.

4 comentaris

 • jcirach

  20/09/2011 22:18

  Boníssim! No ho havia vist! He vist els vídeos que recomanes i m’han agradat molt tots!

  Una salutació!

 • jcirach

  20/09/2011 22:18

  Boníssim! No ho havia vist! He vist els vídeos que recomanes i m’han agradat molt tots!

  Una salutació!

 • Josep Maria Sarri

  21/09/2011 7:52

  Moltes gràcies!

 • Josep Maria Sarri

  21/09/2011 7:52

  Moltes gràcies!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús