Nit d’estrena

divendres, 16/09/2011 | Clubs, General

Fa uns dies us parlava d’un nou bar gai que ha obert portes al Born i que es diu Born Gay. D’aquí uns dies trobareu més informació al Time Out Barcelona. Però el local, al carrer Vigatans, s’inaugura oficialment aquest divendres. Si us passeu avui, per la compra d’una beguda, us en regalaran una altra. Us enganxo una foto perquè us feu una idea de com és aquest nou espai que aposta per la Ribera com a nova zona d’ambient.

Bar Born Gay carrer vigatans 13 TOC 42 Obertura Gai i lesbic Setembre 2011 fotografia Irene FErnandez

Etiquetes: ,

1 comentari

  • Brenda

    13/10/2012 8:00

    Tenint en compte el teu tanrane0 Ararat, crec que aquest cop me9s que desfogar-te t’este0s queixant. Perf2 be9, e9s el teu bloc, i em sembla perfecte que treguis a la llum els teus pensaments. Respecte al comentari de l’Eudald, crec que no tens raf3, sempre sabrem recone8ixer les coses dolentes dels altres, no per aixf2 hem d’anar empassant a capullos que no saben estar per la seva feina. Salut!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús