MiMi, punt i final

dimecres, 14/09/2011 | Cinema, Clubs, General

Una de les novetats que va portar el Circuit d’aquest any, va ser un nou festival de curts de temàtica gai i lèsbica que es va fer el 13 i 14 d’agost, el MiMi LGBT Short Film Festival. Tot i que la majoria de projeccions es van fer durant l’estiu, els responsables del certamen han organitzat una festa de comiat aquest dimecres.

La doble celebració comença a quarts d’onze al restaurant Marquette. Allà es farà una edició especial del seu aperitiu, és a dir, que per vuit euros podreu prendre una copa i menjar tot el que vulgueu. Després, la festa es traslladarà a la discoteca Metro on es farà l’entrega dels premis del festival i on hi haurà les actuacions musicals dels inevitables José Galisteo i Roser. Si demà no heu de matinar, és una bona opció per avui ja que també es projectaran una vegada més els curts guanyadors.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús