Torna Pegados

dijous, 8/09/2011 | General, Teatre


No sé si vau tenir ocasió de veure Pegados, el musical quan es va representar a l’Almeria Teatre l’any passat. Quan es va estrenar, vaig fer un apunt recomanant-lo i on deia que l’equip es mereixia tota la sort del món. Ho podeu llegir aquí. En aquest cas, s’ha fet justícia i les coses els hi han anat molt bé. En l’últim any i mig, l’espectacle no s’ha deixat de representar per tot Espanya i ha guanyat diversos premis, inclòs el Max al millor musical.

Gràcies a l’èxit, Pegados ha tornat a Barcelona, concretament al Club Capítol. Tornen amb canvis en el repartiment, una nova escenografia i, sobretot, un muntatge molt més rodat després de 200 representacions. Però amb la mateixa humilitat que la primera vegada. Esperem que aquesta vegada molt més públic el descobreixi i els hi vagi encara millor. Jo penso repetir. Teniu temps fins el 26 de febrer.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús