Grindr sorpresa

dissabte, 3/09/2011 | General

Sóc molt fan d’aquest tumbrl: Grindr sorpresa. No sé qui hi ha al darrera però m’he fet un fart de riure amb les captures de pantalla que hi ha recollides. Alerta amb el que expliqueu a través de segons quins canals…

2 comentaris

  • Carles

    30/09/2011 8:53

    Grindr està força bé, però trobo exagerats els comentaris positius d’aquest. Hi ha altres aplicacions molt més potents i amb un públic més treballat. GayBox per exemple té una interfície molt més cuidada i bastantes més opcions quant al perfil. O Zenkiu (http://www.zenkiu.net) que disposa d’alertes per proximitat, o assistència GPS per a portar-te a les cites sense perdre’t. Grindr pot tenir el mèrit de ser de les primeres aplicacions, però penso que n’hi ha moltes d’altres que la deixen una mica… obsoleta :)

  • Carles

    30/09/2011 8:53

    Grindr està força bé, però trobo exagerats els comentaris positius d’aquest. Hi ha altres aplicacions molt més potents i amb un públic més treballat. GayBox per exemple té una interfície molt més cuidada i bastantes més opcions quant al perfil. O Zenkiu (http://www.zenkiu.net) que disposa d’alertes per proximitat, o assistència GPS per a portar-te a les cites sense perdre’t. Grindr pot tenir el mèrit de ser de les primeres aplicacions, però penso que n’hi ha moltes d’altres que la deixen una mica… obsoleta :)

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús