No es propio de una dama

divendres, 2/09/2011 | DJ, General

Una de les novetats de l’estiu a Barcelona ha estat l’estrena del MiMi, un nou festival nascut amb la idea de crear un espai per la difusió de curts de temàtica lèsbica, gai, bisexual i transsexual. Coincidint amb el festival, una de les drags més conegudes de la ciutat, Gina Burdel, va estrenar el seu primer curtmetratge. Es titula No es propio de una dama i és una peça de deu minuts on podem veure una altra cara del transformista. Si teniu curiositat i no el veu poder veure als Maldà o a l’hotel Axel, aquí el teniu.


Nota: Efectivament, el vídeo ha deixat de ser públic i ara és privat. Els seus responsables l’han retirat perquè a partir d’ara el volen moure per festivals. Ho sento pels que heu arribat tard!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús