La meva cançó de l’estiu

dijous, 1/09/2011 | General, Música


Torne-m’hi, que no ha estat res. Tot i que ja fa dies que vaig tornar de vacances i treballo, encara no estava del tot clar quan tornaria a obrir el blog. Però he decidit que avui era un bon dia. No sé amb quina freqüència l’actualitzaré però intentaré posar-hi de tant en tant alguna cosa interessant.

Espero que les vacances us hagi anat bé a tots els lectors que alguna vegada passeu per aquí. Jo començo el setembre amb el vídeo d’una de les meves cançons de l’estiu. No sóc molt fan de Katy Perry, però aquesta cançó sobre les bogeries d’un divendres qualsevol formarà part de la meva banda sonora del 2011. També podria ser tranquil.lament el títol d’aquest blog. I que carai, surt Darren Criss.

4 comentaris

 • Xavi

  01/09/2011 18:58

  Només puc dir una cosa: Benvingut Sarri!

 • Josep Maria Sarri

  01/09/2011 19:24

  Gràcies! Ben trobat!

 • vacacega

  07/09/2011 12:41

  Sarri, fa temps que no escric comentaris, però estic omnipresent, vaig llegint el blog quan tinc temps. Sort que les vacances t’han anat bé i hagis tornat amb forces renovades. Ànims i gràcies per aquesta gran tasca que fas!

 • Josep Maria Sarri

  07/09/2011 12:44

  Al contrari! Moltes gràcies a tu!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús