El Gaixample, d’estrena

divendres, 15/07/2011 | Clubs, General, Música

Aquest divendres obre portes el nou Bim Bam Bum, un bar de copes que neix disposat a triomfar aquest estiu. Es troba al carrer Casanovas, just al local que ocupava l’antic Ámbar. Serà la tercera seu d’aquest establiment que va inaugurar-se fa just un parell d’anys en un altre número del mateix carrer i que ha viscut la seva última etapa fusionat amb el Zeltas.

Després de buscar molts locals a l’espera de trobar l’adequat, sembla que aquesta serà la seu definitiva del Bim Bam Bum, un establiment que des dels seus inicis s’ha caracteritzat per tenir una clientela fidel en la línia del grup Matinée.

Els socis estan tan convençuts que han trobat l’espai ideal per al seu projecte que han renovat el local al complet. El nou bar és un gran espai tenyit de rosa i amb una sala privada amb billars gratuïts pels clients habituals. Una altra particularitat és que just al costat obrirà portes el dia 25 de juliol un nova cafeteria, la Bim Bar Caffeteri. L’establiment s’inspira en un famós local de Chueca, el Mamá Inés, i vol convertir-se en el punt de trobada diürn del barri gai de Barcelona.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús