Comença el MiMi

divendres, 15/07/2011 | Cinema, Clubs

Aquest dijous s’ha fet la festa d’inauguració del MiMi, el nou festival de curtmetratges gais i lèsbics de Barcelona. Tot i que la inauguració es va fer ahir a la terrassa de l’hotel Axel, la majoria de projeccions es faran el 13 i el 14 d’agost al Cine Maldà.

Aquest certamen neix de la iniciativa d’un jove col·lectiu que pretén acostar aquest format a espais diferents. La seva idea es projectar curts en llocs com terrasses, parcs o discoteques. Per començar, van projectar quatre peces al Sky Bar. Es va poder veure Dinero fácil de Carlos Montero, un intens curt protagonitzat per Mario Casas; Nubes de Francisco Boira, una petita pel·lícula de trama lèsbica; i Fuckbuddies de Juanma Carrillo, un film de només quatre minuts sobre una trobada sexual fustrada. També es va estrenar No es propio de una dama, un curt dirigit, escrit i protagonitzat per la irreverent Gina Burdel.

Totes aquestes peces es podran veure de nou al Cine Maldà on durant dos dies es projectaran al voltant d’una trentena de pel·lícules. Podeu trobar tota la programació a la seva web o fent clic aquí.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús