Bon estiu!

divendres, 15/07/2011 | General


Després de penjar aquest apunt, aquest blog comença les vacances. Serà una aturada llarga. De fet, no està molt clar si tornarà a actualitzar-se. Cal donar-li voltes.

El blog va néixer el gener del 2010 amb l’objectiu de complementar la secció gai l’edició en paper de la revista Time Out Barcelona. L’únic objectiu ha estat informar i entretenir. Espero haver-ho aconseguit.

Si voleu continuar al dia de l’actualitat de l’ambient de la ciutat, trobareu tota la informació a l’edició en paper i la pàgina web del Time Out Barcelona, que aquest any no se’n va de vacances. Els que sigueu fora de la capital catalana podeu trobar els mateixos continguts al suplement dominical del diari Ara, el Time Out Cultura.

Moltes gràcies a tots els que algun cop heu passat per aquí. Sempre m’ha sorprès la quantitat de lectors i la seva variada procedència. Ens seguim llegint. Molt bon estiu a tothom!

Etiquetes:

4 comentaris

 • Deivit

  16/07/2011 21:27

  ara sí veig pq et reservaves el vídeo! :)

  ànims, molt bon estiu i a donar-li una volta a tot plegat!

 • Josep Ma.

  17/07/2011 11:25

  Doncs sí! Ho vaig tenir clar de seguida ;) Moltes gràcies i bon estiu també!

 • Xavier

  21/07/2011 8:24

  Bon estiu, Sarri! espero que la teva reflöexió no sigui massa llarga i decideixis tornar. Els que t’hem seguit per aquí et trobarem a faltar. Si decideixes deixar-ho, tingues per segur que ens has donat molts bons moments a molts lectors. Salut!

 • Guillem Carbonell

  28/07/2011 18:28

  Bon estiu Josep Maria!!!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús